Batteridrivna skottkärror - Vad tycker våra kunder ? Hem   Hem
 
     
Jag köpte en skottkärra 2016. Ett av de bästa köp jag någonsing gjort! Kört massor i kuperad terräng , helt makalös! Skulle aldrig orkat göra dessa jobb utan denna kärra. Rekommenderas!   Stig-Olof Rundqvist, Alingsås
     


 

 

Vi har kört ca 15 laster med plank. Varje last på mellan 75 och 100 kg. 150 m körning med två backar och ojämn terräng.
Allt fungerade utmärkt. Jag är mycket nöjd

Mats, Bohuslän

     
Jag har fraktat 50 kubikmeter sprängsten på två batteriladdningar!   Erling, Västkusten
     

Vi köpte El-skottkärra 2014 och har haft stor nytta av den i vårt lusthusbygge. En sluttande tomt och trånga passager gör det svårt att få in större maskiner, men tack vare elskottkärran med tillbehöret stödhjul har jag klarat mig helt utan andra maskiner. I bygget har vi flyttat ca 10kubikmeter jord, 12 ton grus och flera ton tegel till golv. Dessutom har vi kunnat köra upp mursten, virke, en kamin mm. - allt med hjälp av el-skottkärran.

En laddning håller flera dagar även under full belastning och vid normalanvändning kan den gå i veckor.
Priset motsvarade högst ett par dagars maskinhyra och den fortsätter att hjälpa oss år efter år - Jag kan varmt rekommendera el-skottkärra!
 
Magnus Eriksson, Kinna

Den kom nu på fredag och har jobbat hela helgen med outtröttlig effekt. En strålande affär är mycket nöjd.
Funkar klockrent på vår kuperade tomt!!

  Michael Lundqvist, Brastad
   
Jag har kört in ved, skottkärran är värd sin vikt i guld.   Gun-Britt Persson, Trensum
   
Skottkärra fungerar alldeles utmärkt.   Per Jonson, Asarum
   
"Min fru har kört några vändor med gammalt plank från vår gamla veranda till eldning. Hon är väldigt "happy". Skulle inte ha orkat annars, säger hon. När frugan kört till eldningsplatsen så har det varit många glada tillrop."
  Stefan Gerdin, Stockholm
   

Jag är supernöjd med skottkärran. Den är stark och och tar sig fram genom både lera och snö, även om den är tungt lastad. Jag har lastat den helt full med dynga och blött spån och kört den genom lera, utan problem. Den fungerar även bra nu när kylan har kommit. Jag använder den flera gånger per dag för att mocka i stallet, köra ut foder men även för att transportera tunga verktyg tex en svets och liknande. Stödhjulen är jättebra att ha, dom gör att det bara är att vrida på gasen och hänga på, hur tungt jag än lastat den.

 

Roger Eriksson, Domsjö

   
Kärran har kommit och jag har provkört. Jag är mycket imponerad! Lastade den full med björkkubbar och körde utan problem uppför vår branta backe! Det enda jag ångrar, är att jag inte köpt den tidigare.
 

Johan, Åkersberga

 

   
 

Tidningen Ridsport 3/2014

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

M